Richter Roots: Hjemstavnstour med M.C. Hansen & Erik Grip

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Ved du hvor du kommer fra, ved du hvor du skal hen?

Sådan lyder M.C. Hansens hjemstavnsopus “En skønne Dag” der indrammer hans barndoms Sydsjælland.

Musikprisernes står i kø, når kapelmester M.C. Hansen inviterer skiftende kollegaer på scenen ved en stort anlagt turné i november med titlen Hjemstavnstour. Gennem 12 dage i november synger M.C. Hansen, Harald Haugaard, Stine Klingsten, Jens Jepsen, Esben Kronborg og Erik Grip sange om fællesskab, udlængsel og hjemstavne i et musikalsk forsøg på at afdække, hvad det vil sige at høre til et sted og hvilken betydning andre mennesker og andre lande og andre kulturer har på vores opfattelse af vores hjemstavn.
Denne aften på Richter tager M.C. Hansen en af Danmarks mest populære og bedst sælgende visesangere gennem en menneskealder med, nemlig Erik Grip. ”Velkommen i den grønne lund”, ”Åbent landskab” og ”Rose” er fast inventar på danskernes musikalske amagerhylde.

Publikum inviteres aftenen igennem til fællessang og historiefortælling og der er på alle måder fokus på fællesskab koncerten igennem, hvor de optrædende kunstnere tager publikum med på en tur gennem deres musikalske bagkatalog.

Richter Roots

Spillestedet Richter i Gladsaxe lancerer i samarbejde med musikerne M.C. Hansen en ny klub under navnet Richter Roots, hvor musikere fra hele verden vil lægge vejen forbi. Richter Roots præsenterer det bedste indenfor kontemporær folkemusik, bluegrass, old-time, sangskrivere, historiefortælling og spoken word. Richter Roots kommer til at afholde jamsessions og nye overraskende konstellationer vil se dagens lys i et musikprogram der stræber efter at præsentere alt det de andre spillesteder ikke har på plakaten. Nøgleordene er musikalske rødder, nærvær, sublimt håndværk og fællesskab.

Dato: ons 4 nov
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 150,-
Køb billet
Ki!
UNGERABAT
fre 3 maj
Dør 19:00
Show 20:00
145 DKK
Hannah Aldridge & Band [US] // Support: Jordan Dean [US]
lør 4 maj
Dør 19:00
Show 20:00
180 DKK
Metal Night X Lipid // Kill Trip // Quantum Solaris
lør 11 maj
Dør 19:00
Show 20:00
105 DKK
Di Di’s Dragbanko
FÅ BILLETTER!
søn 12 maj
Dør 12:00
Show 13:00
300 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej