Nyheder

Pressemeddelelse: Ny spillestedsleder på Richter

Richter, 7. juni 2023

Richter henter strategisk tænkende ny spillestedsleder med stærk profil i frivilligledelse. Byd velkommen til Kristine Lewinsky Hald Foghmar.

Kristine Lewinsky Hald Foghmar

Efter kort tid i spidsen for Richter, må vi sige farvel til Lars Sloth, der blev tilbudt drømmejobbet som Direktør for Ringsted Kongrescenter. Richters bestyrelse satte derfor igen jagten ind på en ny spillestedsleder, og valget er faldet på Kristine Lewinsky Hald Foghmar. Richters bestyrelsesleder Lars Bertolt Winter udtaler:

”Vi er simpelthen så glade for at kunne præsentere Kristine som ny spillestedsleder på Richter. Kristine har en helt unik baggrund og kommer med en masse spændende kompetencer og perspektiver som vi er helt sikre på, vil kunne bidrage til at styrke og løfte Richter i den kommende tid.”

Kristine er uddannet cand.soc i Management of Creative Business Processes, og kommer med erfaring fra blandt andet Roskilde Festival, hvor hun har arbejdet med strategiudvikling og projektportefølje og som chef for Kunstproduktionen. Hertil har Kristine en særdeles stærk profil ifht. frivillighed – både som leder af frivillige, og ikke mindst fordi hun selv er frivillig. Hun udtaler herom:

”Det frivillige mindset fylder meget hos mig. Jeg er opmærksom på, hvad der motiverer og engagerer frivillige. Det er vigtigt, at man som frivillig både føler sig set og hørt og samtidig oplever, at man reelt er med til at gøre en forskel. Dette er noget, jeg vil tage med i arbejdet som Richters spillestedsleder.”

Bæredygtige bundlinjer og lokalforankring

Kristine har utrolig mange spændende perspektiver på, hvordan Richter positioneres som et ambitiøst spillested, der både tager artisternes, publikums og de frivilliges vilkår seriøst, og ikke mindst hvordan dette gøres på en bæredygtig måde. Dette taler direkte ind i Richters nyeste strategi, hvor omdrejningspunktet netop er ”bæredygtige bundlinjer”. Kristine skal, sammen med Richters øvrige organisation, bestyrelse og frivillige, stå i spidsen for at implementere- og styrke det fortsatte arbejde med miljø- og energimæssig bæredygtighed, social bæredygtighed gennem frivilligudvikling og lokale partnerskaber, kunstnerisk bæredygtighed, hvor der arbejdes med hele den musikalske fødekæde fra lokalt vækstlag til de største artister og økonomisk bæredygtighed. Kristine udtaler herom:

”For mig er det lokale spillested af største betydning, og jeg har altid været tiltrukket af musikken og de fællesskaber, der kommer ud af den. Jeg brænder for at skabe struktur og samling, så kunsten får de bedst mulige rammer at udfolde sig i. Derfor glæder jeg mig til at stå i spidsen for Richter, hvor mulighederne er mange og ambitionsniveauet højt.”

Richters bestyrelsesleder, Lars Bertolt Winther, supplerer:

”Vi har i bestyrelsen for nyligt sat punktum på en strategi som slår tonen an for Richter over de kommende år. Vi har store ambitioner ift. Richters rolle i Gladsaxe kommune, udvikling af vores frivilligmiljø og opdyrkelse af partnerskaber der kan løfte os op og ud. Kristine kommer fra en anden gren af musikbranchen, og qua dette, kombineret med en meget stærk faglighed, kommer Kristine med nogle virkelig skarpe betragtninger på, hvordan vi løfter og udvikler Richter. Vi glæder os til samarbejdet.”

Kristine Lewinsky Hald Foghmar tiltræder stillingen som spillestedsleder på Richter pr. 1. juli 2023.

Plus1-koncert: M.C. Hansen & Jacob Chano
man 19 jun
Dør 12:30
Show 13:00
170 DKK
Benjamin Koppel: Annas Sang Bogkoncert
fre 1 sep
Dør 19:00
Show 20:00
235 DKK
Med oplæsning af Iben Hjejle & livemusik
Red Warszawa
lør 2 sep
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Børn To Be Wild
søn 3 sep
Dør 11:00
Show 12:00
80 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej