This Gift Is A Curse // Telos // Terminalist // Clients

THIS GIFT IS A CURSE

This Gift Is a Curse kaster en konstant strøm af kulsort, giftigt had op. Svenskerne demonstrerer lidenskabeligt, at black metal forbliver frugtbar grund for ny lyd. Ved at kombinere elementer af hardcore og sludge med påvirkninger fra okkult black metal såvel som drone, sætter ”All Hail The Swinelord” er nyt benchmark for vitriolsk ondskab og leverer et massivt sonisk angreb.

TELOS

Telos spiller kompromisløs blackened hardcore indsvøbt i dissonans og math-rytmer. Med deres selvbetitlede debut EP, cementerede bandet sig i den københavnske undergrund med visioner om menneskehedens snarlige undergang i en blanding af magteløshed og dystopiske narrativer.

Telos opstod i 2014 med visionen om at blande hardcore, mathcore og black metal med konceptnarrativer der strækker sig over hele albums. I 2016 indspillede Telos debut EP med Chris Kreutzfeldt, som blev udgivet d. 11. november samme år.

TERMINALIST

Terminalist er et nyt metalband fra København, der afspejler den moderne verdens hastighed som fuldfed turbothrash.

De første skridt blev taget tilbage i 2016, men det var ikke før 2019, at Terminalist tog form som kvartet. Med udgangspunkt i 1980’ernes klassiske thrash metal trækker bandet genren op i nutiden og videre ind i fremtiden, når de med inspiration fra bands som Vektor og Melechesh tilsætter elementer fra mørkrandet black metal og storstilet prog.

CLIENTS

Tre ord at beskrive Clients’ musik med ville være “Diversitet”, “beregnende” og “in-your-face”. Deres musik er inspireret af bands som Anaal Nathrakh, Behemoth og Enslaved.

Bandet har siden dets dannelse i 2018 med vilje holdt sig under radaren med det henblik at afsløre deres musik med størst mulig slagkraft og påvirkning. Den tid er nu. I foråret 2020 udkommer Clients med deres debutalbum “A Callous Heart Rejects”. Albummet er optaget og produceret af Peter Hansen, og mix og mastering lavet af Robin Leijon ved Lionheart Recordings.

Koncerten er stående!

Dato: søn 10 maj
Dørene åbner: 18:30
Showstart: 19:00
Forsalg 130,-
Køb billet
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej