Søn // Zar Paulo

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Oplev en dobbeltkoncert med to af de mest spændende nye navne på den danske musikscene, når Richter præsenterer Søn og Zar Paulo.

Søn

Søn er fem unge københavnske mænd i 20erne, der i deres fugtige øvebunker i Nordvest processerer livet og verden gennem musikkens unikke rum. De har vidt forskellige musikalske baggrunde, hvilket bl.a. kommer til udtryk i bandets mange facetterede lyd.

Musikken kan både være et fristed og et rum for svære og uforløste følelser. Især live kan den føles som et vildt dyr, der øver sig i at blive sluppet løs. Søn prøver ikke at lade sig begrænse ved at tænke, at de skal have en “sound” der er deres, og musikken er også genremæssigt svær at sætte i bås. Rundt om en rock/poppet kerne er den sammensat og kontrastfuld – ligesom de liv og den verden den afspejler. Men alligevel med en tydelig rød tråd, bl.a. i Kristoffers tekster, som ofte har en central plads.

Zar Paulo

Zar Paulo er et af de mest spændende nye danske navne, der har deres afsæt i 70’ernes post-punk, 80’ernes art rock og hjembyens stolte musiktradition. Dette kombineret med en karismatisk forsanger, som er så indlevende, at det er svært ikke at blive fanget.

Tidligere på året udgav det unge aarhusianske band Zar Paulo singlen ’Stop Believing’, som er et mangefacetteret stykke popmusik, der appellerer til kroppen ved sanselige beats og catchy hooks. Siden har Zar Paulo spillet en række koncerter hen over sommeren, og senest været på tour med Joyce rundt i landet. Zar Paulo har sideløbende med at spille koncerter været i studiet for at lave ny musik. De varsler nu ny single i efteråret, som er opvarmning til deres kommende debut-EP.

 

Dato: fre 12 mar
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 135,-
Køb billet
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej