Skullclub // The Nimbwits // Idaslet

Skullclub

Ud af Koldinghus´ lange skygger springer bandet SKULLCLUB op og nikker noget af en skalle til rockglade landkrabber!

SKULLCLUB har nu gjort de skrå brædder usikre i 10 år og det bliver vi ved med! Skullclub er klar til at rykke deres publikummer rundt endnu engang. Som altid har de haft et par nye numre igennem kabyssen og dem skal publikum, traditionen tro, have lov til at snuse til, inden Skullclub smider dem på deres tredje album, som kommer på gaden i 2022/23.

Med debutalbummet “GAMLE AR & NYE TÆNDER”, sparkede Skullclub i 14 og 15, dørene ind til det rockhungrende publikum, rundt om på landets spillesteder, og nu er de klar til at gøre det igen.

Med deres eget mix af folk, Punk, sing-al ong og rock ’n’ roll tilsat et stort glimt i øjet, er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som: Dropkick Murphy’s, Skambankt, Flogging Molly,Turbonegro og Motörhead. Og med et hårdtslående tekstunivers, der minder lytterne om deres skyggesider, lægger Skullclub fra land og holder den fest som længe har været savnet på den danske rockscene.

The Nimbwits

Punkbandet The Nimbwits lever i bedste velgående og holder stilen med ”ikke at have nogen stil”. På den opskrift har bandet spillet utallige festivaler og klubber rundt om i landet, og interessen for bandet er god og vedholdende.
Selvfølgelig har bandet savnet at kunne spille live under den lange nedlukning af ”kulturlivet”, men sådan måtte det være. Det har aldrig været på tale andet end at komme tilbage i livesporet, og når det kunne blive tid – at producere og udgive nyt materiale.

The Nimbwits har i slutningen af 2021 retning mod Sweet Silence studiet i København for at starte indspilninger af nyt materiale der forventes klar til udgivelse i løbet af første halvår 2022. Numrene er nye, men stilen er kendt, og sikkert er det at nyt materiale vil kunne opleves ved kommende koncerter i 2022 – i en lummer blanding med gamle kendinge.

Idaslet

Idaslet spirer i den danske undergrunds muld. Med deres version af folk metal drog Idaslet på deres første vikingetogt i 2020 med udgivelsen af deres EP “Lurernes Glammen”, og har nu sat sejl mod de danske byer. Med rødderne solidt plantet i sagaer og folkeviser, kvæder Idaslet danske strofer med growl og skønsang. Harmonika og guitarer beriger lydbilledet med folkelige melodier, imens trommer og bas leverer rytmer der indbyder til dans og fællessang.

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Dato: lør 14 maj
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 180,-
Køb billet
Plus1 Koncert med Mathilde Falch
man 24 jan
Dør 12:30
Show 13:00
165 DKK
Pligten Kalder
FÅ BILLETTER!
tors 27 jan
Dør 20:00
Show 21:00
225 DKK
Marvelous Mosell feat. Tue Track
tors 3 feb
Dør 19:00
Show 20:00
225 DKK
Grarup Allstars
lør 5 feb
Dør 20:00
Show 21:00
160 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej