Ross The Boss [US] // AnoxiA // Wasted

Den Amerikanske guitarist Ross ”The Boss” Friedman tager i foråret på Europaturné, og lægger i den forbindelse vejen forbi Gladsaxe og Richter.

Ross The Boss

Friedman blev i 1980 introduceret for Joey DeMaio, og sammen fandt de hurtigt ud af, at de delte en fælles vision om, hvad et Heavy Metal band skulle være; episke sange med vikingetemaer og så skulle det være højt! Subgenren døbte de True Metal, og bandnavnet, Manowar!

Friedman har siden spillet i et utal af forskellige sammenhænge og konstellationer, og siden 2006 har han været på erobringstogt med sit eget band Ross The Boss. Her bliver den klassiske heavy metal ånd holdt i live, og med flere anmelderoste udgivelser bag sig, og shows verden over, er publikum blevet mindet om, at Ross The Boss er en af verdens mest elskede metalguitarister.

AnoxiA

Det Nyborgensiske band kan med rette betegnes som en flok gamle baggårdskatte. De har spillet den hårde tråd siden 1996 (25 års jubilæum i 2021) – og det kan høres! Ikke blot på evnerne til at smede helt igennem gedigen heavy metal. Kærligheden til den kantede musik brænder mere intenst, end flammekasterens lys i en skyttegrav og AnoxiA har bl.a. varmet op for metal legenderne W.A.S.P. og KROKUS og har over 200 koncerter på bagen i ind og udland.

Og noget smukt er blevet født i elskoven mellem evne og kærlighed. AnoxiA har – særligt med deres 2019 album ’To the Lions’ formået at servere musik så vitalt, at skulle tonerne ramme Kronborg, ville Holger Danske straks gå på bar. En vokal med mere saft og kraft, end en F-16s motor, guitarer, der med samme behændighed som en veteran-dominatrix leger og pisker lytteren til blods, samt en rytmesektion så massiv, at man kan mærke magmaens varme skabe et lydbillede skabt til at skade nakker.

Wasted

Wasted er et klassisk heavy metal band fra de tidlige 80´r med rødderne godt og solidt plantet i den gamle Old school heavy metal genre og med stor interesse i det såkaldte horrorfilmsunivers, hvilket også afspejler sig i både deres musik og tekster.

Wasted udgav deres debut LP Halloween tno i 1984 og fulgte op med en anden udgivelse senere. Wasted blev gendannet i 2013 og har siden da spillet på div. musikklubber, live spillesteder og festivaler rundt Danmark og udgav et tredje album Electrified i 2019.

Bandet er i skrivende stund lige blevet færdige med indspilningerne til deres fjerde album ”The Haunted House”, som de forventer udgivet i foråret 2022

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Plus1 Koncert med Mathilde Falch
man 24 jan
Dør 12:30
Show 13:00
165 DKK
Pligten Kalder
FÅ BILLETTER!
tors 27 jan
Dør 20:00
Show 21:00
225 DKK
Marvelous Mosell feat. Tue Track
tors 3 feb
Dør 19:00
Show 20:00
225 DKK
Grarup Allstars
lør 5 feb
Dør 20:00
Show 21:00
160 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej