Peter Brander Band

Der arbejdes på ny dato!

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Igennem årtier har Peter Brander fungeret som lydmand for navne som Michael Falch, Malurt, C.V. Jørgensen, Nikolaj Christensen og Big Fat Snake o.m.a . Internt i musikbranchen er han en levende legende, ligesom han er elsket af en hel hær af danske musikere fra de tusinder af timer, han har brugt med dem på landevejen, og ved mixerpulten i sit eget Media Sound-studie i København på mange tusind job og i forbindelse med produktionen af mange, mange cdér og LPér. Peter Brander er evig og altid på jagt efter den fede lyd.

Hvad færre er klar over, når de overværer hans præstationer bag mixerpulten for rocknavne på landevejen, er, at Peter Brander også hører til blandt eliten af hjemlige rockguitarister. Masser af indspillende kunstnere har nydt godt af hans guitarspil og korstemmer i studiet, og ingen har tal på, hvor mange produktioner, der bærer spor af Branders sublime guitarspil.

Han trådte i 1997 ud af stjernernes skygge med sit første soloalbum ”Blue Shades”. Siden har han udgivet 3 anmelderroste albums: Silk & Steel 2002 – Living on the Road 2007 og senest dobbeltalbummet, No Compromises/Bluestrain vol 1.

Brander er selv komponist og tekstforfatter på disse engelsksprogede roots-albums, der viser spændvidden i denne danske guitarmands register og hans kapacitet som sanger. Han folder sig groovy, sjælfuldt og virtuost ud et sted mellem den heavy bluesrock og den støvede countryblues. Branders afsæt ligger i 60ernes engelske bluesscene og 70ernes amerikanske countryrock, som han voksede op med som knægt og lokal guitarhelt i Aalborgs musikliv.

Teksterne røber en autentisk, hårdtarbejdende rejsende i rockens tjeneste. Det er en basal, nede på jorden-livsfilsofi, ikke-akademisk og teoretisk i sit fundament, men lært, the hard way, i en tilværelse i evig pendlen fra by til by mellem det vilde rockliv og hjem til de almindelige hverdage. Det er et næstekærlighedens manifest, han synger ud; det er en enkel, livsklog insisteren på ærlighed og respekt.
Branders langvarige liv på landevejen har lært ham, at alt kommer for en dag, og at dem, du møder på vej op, møder du igen, når din stjerne en dag går ned. Der er en karma-lov, der går igennem denne danske bluesmands ord – alt vender tilbage til dig selv.

Dato: fre 23 apr
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 150,-
Køb billet
The KutiMangoes
tors 22 apr
Dør 19:00
Show 20:00
165 DKK
Der arbejdes på ny dato!
Liss
fre 30 apr
Dør 20:00
Show 21:00
200 DKK
Der arbejdes på ny dato!
Xenoblight // Wayward Dawn
tors 6 maj
Dør 19:00
Show 20:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej