Natboks feat. Goss // Lyst // Mørkeblødt

Natboks

Natboks er et koncertkoncept tilrettet unge mennesker, af unge mennesker. Målet er at skabe en platform for lokale ungebands, og give dem muligheden for at bringe musikken ud af øvelokalet, på en professionel scene, hvor de kan møde deres publikum live. Til denne udgave af Natboks kan du opleve:

Goss

Det er en stor fornøjelse endelig at kunne præsentere Goss, der er et af de mest spændende navne på den danske scene netop nu!

Bag Goss står Mads Damsgaard Kristiansen med en fortid i det energiske band Reptile Youth – men nutiden er Goss! Siden 2017 har Damsgaard været på en rejse som solokunstner, der har budt på udsolgte koncerter, en europæisk supporttour for verdensstjernen Mura Masa og ikke mindst optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Heartland Festival m.fl. Nu er turen kommet til Richter, og vi glæder os! Der er nemlig en aften i vente, hvor du kan opleve en kæmpe stemme på den danske musikscene – eller som GAFFA udtrykker det i en liveanmeldelse: “Gosh, hvor synger Goss godt”.

Lyst

Lyst er kærligheden til det visuelle, kærligheden til at forsvinde i et univers – et univers, som griber dig og tager dig med ind i fortællingen om det at være menneske og det som gør ondt. Lyst er 25-årige Laura Olivia Dollerup fra København. Projektet i slutningen af 2020 og er eksperimenterende pop fascineret af det drømmende. De enkle og vemodige melodier pakkes ind i storladne landskaber. Videoudgivelserne med band, kor og koreografi sammensmelter musikken og scenekunsten.

Mørkeblødt

Mød August Otto Sandfær – en ung musiker, som inviterer resten af verden ind i sit musikalske univers “Mørkeblødt”, hvor kvart-livskrisen indkapsles i et bombardement af følelser, farver og stemninger.

Mørkeblødt er Augusts musikalske legeplads. Et sted hvor han forener analoge synthesizere og glitchy tromme-samples med finurlig, dansk sproget lyrik – som hvis et ungt Love Shop var produceret af Dave Gahan (Depeche Mode) med Kanye West som co-writer. I Mørkeblødt har August skabt plads til at dvæle ved mørket og 20’ernes tankemylder, og vi får dermed indblik i en mere indadvendt og kaotisk side af ham.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 10 sep
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 180,-
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej