Natboks

Natboks
Natboks er et koncertkoncept tilrettet unge mennesker, af unge mennesker. Målet er at skabe en platform for lokale ungebands, og give dem muligheden for at bringe musikken ud af øvelokalet, på en professionel scene, hvor de kan møde deres publikum live. Til denne udgave af Natboks kan du opleve:
Casper Carl
Casper Carl debuterede som artist i 2019 med projektet “ALDRIG IGEN” og opnåede i løbet af kort tid et kultfølge af faste fans. Han er lige nu aktuel med sit debutalbum “Spøgelsesbilist på Bøgebakken”, der fik omtale i Bands of Tomorrow ved sin udgivelse, og han har før også fået airplay på P3, er blevet valgt til Månedens Kanon i DRs KarriereKanonen.
Casper Carl er en unik og ekstremt ærlig person, hvilket skinner igennem i hans tekster og hele universet omkring ham. Hans distinkte vokal tager dig i hånden, når du tænder for musikken og tager på en rejse gennem hans liv. Man får som lytter lov til at opleve hele spektret af følelser og bliver udsat for et hav af kontraster. Der findes både gode og dårlige dage, smukke og grimme mennesker, lykkelig og ulykkelig kærlighed – og Casper er ærlig nok til at indrømme, at han selv har stået på begge sider i alle disse situationer.
Casper Carls lyd bevæger sig i spændingsfeltet mellem hiphop og alternativ musik, og han er lige inspireret af begge genrer. Han drager inspiration fra flere forskellige kilder og artister, men hans udførelse er altid helt unikt sin egen. Man kan forvente catchy beats og fængende vokaler, men man er aldrig i tvivl om, hvem man lytter til – og det er lige præcis pointen.
JOAH
JOAH er et frisk, ørehængende pust til dansksproget rap – en hæsblæsende nat med følelserne uden på tøjet. På tværs af sine sange smelter hans distinkte lyrik sammen med impulsive produktioner, der drager lytteren ind i JOAHs univers; en fortælling om hjerteskærende forelskelse, ensomhed og at finde sig selv igen. Lyden er både energisk, elektronisk og romantisk – forvent en tændt stemning, hvor de sproglige blomster flyder på tværs af skarpe flows og poppede hooks.
I juni 2022 udgiver JOAH sin debut-EP i samarbejde med en vifte af producere og artister fra Aarhus og København. JOAH tager udgangspunkt i sine egne personlige bølgegange, som mange unge oplever. Her vendes livet på vrangen gennem heartbreak, fristelse, samt balancen mellem egoisme og at give for meget af sig selv.
Gustav Duch
For Gustav Duch fungerer musikken som en slags eksistentiel ransagelse, af de indre tanker der skaber konflikter med emner som håb, ambitioner, tab og frygt, er musikken et lærred for Gustavs tankegang. Hans act bliver en energisk oplevelse med fokus på at udtrykke de forskellige sider af ungdommen.
Koncerten afholdes med ståpladser
Dato: fre 2 sep
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 55,-
Red Warszawa // Support: GoatHawkBuffalo // Shatterer
lør 3 sep
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Lis Sørensen med Band
FÅ BILLETTER!
tors 8 sep
Dør 19:00
Show 20:00
330 DKK
Natboks feat. Goss // Lyst // Mørkeblødt
lør 10 sep
Dør 19:00
Show 20:00
180 DKK
KATINKA Band
lør 17 sep
Dør 20:00
Show 21:00
220 DKK
Ekstremsport Tour 2.0
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej