Maria Montell & band

Maria Montell er et etableret navn på den danske musikscene, og har udgivet ikke mindre end 8 albums som solist og sangskriver. Sange og pop hits, som “Jeg er her for dig” Sådan går det hvergang” “Svært at være gudinde” “Kys mig op til himlen” “Her er gude godt, at være” “Imens hun sang (Di da di ) etc… Var nogle af p3´s mest spillede sange i 90´erne Hun er opvokset med Jazz, som en fast bestanddel af hendes barndom, det er derfor naturligt, at Maria Montell ikke kan lade være med at elske jazzen og de dejlige evergreens der er skrevet gennem tiden.

Hun har i de seneste mange år været aktiv som Jazz sangerinde blandt andet med Benjamin Koppels ”Jazz Galla”.

Maria Montell har en særlig forkærlighed inden for Bossa Nova, som også giver sig til udtryk i hendes senere album udgivelser. Herunder det anmelderroste ’Bossa for My Baby’, hvor hendes talent som evergreen og bossa sangerinde kommer til udtryk på formidabel vis.

Maria Montells største udlands hit til dato, med 1,8 millioner solgte, er også en Bossa Nova (And so the story Goes Di DaDi) som fik hende rundt i verden.

Montell´s trio, som består af Soul og Jazz Bassist Bastian Sjelberg og Guitarist Hannibal Gustafsson . De har begge spillet med de største stjerner i Danmark igennem de sidste 20 år. Når trioen spiller mixer de Folk-poppen med Funky Bossa-jazz. Som balsam for sjælen….

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Dato: fre 12 nov
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 190,-
Køb billet
Dicte & The Diamonds
fre 22 okt
Dør 19:00
Show 20:00
185 DKK
Artillery // Support: Timechild
lør 23 okt
Dør 20:00
Show 21:00
180 DKK
IAMJJ Solo
tors 28 okt
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej