Kublai Khan // Justice For The Damned // Antagonist AD // I AM

Billetsalget starter fredag d. 13. marts kl. 11.00!

Kublai Khan

Kublai Khan er et fire mand højt metalcore band baseret i det norlige Texas. Kublai Khan er garant for energisk, aggressiv og lidenskabelig musik, hvorigennem de udtrykker, dét de har på hjerte, hvordan de føler, hvem de er, hvad de står for og ikke mindst; hvad de ikke står for.

Justice for the damned

Australske Justice For The Damned gjorde indtryk med deres debutalbum ”Dragged Through The Dirt”, og har arbejdet sig til en solid liveerfaring ved at turnere og spille support for navne som Thy Art Is Murder, Parkway Drive og Polaris.

Antagonist AD

Antagonist ADs musik og budskab kan bedst beskrives som moderne hardcore med old school dyder. Det er rå aggression i sin reneste form – ikke udvandet eller kompromitteret på nogen måde. Bandet udnytter den hektiske intensitet fra hardcore og de tunge, slibende lyde fra den tidlige metalcore, hvorved Antagonist ADs smittende lyd sikrer en vedvarende indvirkning.

I AM

I AM er et femmands metalband, der kommer fra ”The Lone Star State” Texas – og som spiller Texas Death! I AM finder inspiration fra ”de fire store” – Slayer, Metallica, Megadeath og Anthrax – men bands som Pantera, Power Trip og Cro-mags bør også nævnes.

 

Dato: tirs 8 sep
Dørene åbner: 18:30
Showstart: 19:00
Forsalg 160,-
Køb billet
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej