Kristofer Åström [S] // Support: he is tall.

Koncerten afholdes med siddepladser og reduceret kapacitet. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Selvom Kristofer Åstrøm “kun” kommer fra Sverige, er det ikke ofte han besøger Danmark – så snyd ikke jer selv for en varm, længselsfuld og intim aften i selskab denne forrygende singer/songwriter. Han formår at skabe utrolig megen nærhed og leverer store musikalske oplevelser med meget få virkemidler. Han drager lytteren ind i et uimodståeligt univers – og når først man er der – så har man ikke lyst til at forlade det igen.

Da Fireside tog en pause i 1998, fik Kristofer Åström sin solodebut med albumet “Go, Went, Gone”. Over tyve år senere er han stadig lige så kreativ.
I årenes løb har han udgivet flere albums og mini-albums. Fire af sidstnævnte blev for nylig udgivet som et album under navnet “Quadrilogy”.
Hans udtryk kan ikke forveksles. Den nøgne, sjældent hævede stemme og de gribende tekster har en sjælden evne til at få publikum til at lytte.

Åströms musikalske karriere begyndte i begyndelsen af ​​1990’erne som guitarist, sanger og sangskriver i bandet Fireside. Bandet udgav seks albums mellem 1998 og 2003, turnerede i stor udstrækning i både Europa og USA, blev signet af stjerneproduceren Rick Rubin og hans firma American Recordings, der også udgav Johnny Cash’s sidste album.

Support: he is tall.

he is tall. er den nye dreng i klassen. Han er ikke så høj, men når han med sin guitar i favnen indtager scenerne rundt omkring i Danmark, så vokser han. For det er nemlig på scenen, at den sympatiske drengerøv Troels Thorkild Sørensen, fra Mårslet ved Aarhus, pudser selvtilliden af som musikeren he is tall.

Han har gjort et imponerende første indtryk i det danske vækstlag og sammenlignes med den amerikanske musiker, Jeff Buckley. Han har ligeledes ageret support act for navne som Tyler Childers, Leoniden og Brandy Clark. Trods sit simple musikalske set-up, henter he is tall. inspiration fra b.la. hiphop og smelter det sammen til sin egen ærlige og originale lyd.

I 2019 udgav he is tall. singlerne “little brother.” og “dad.”, som har fået opmærksomhed i både ind og udland. B.la. radioafspilninger i USA og Holland, og featuring på den amerikanske spotify-playliste ”Discover: Indie Rising”. Herhjemme er begge sange ligeledes endt på Bands of Tomorrows nordiske hits-playliste og delt af bloggen Good Because Danish. Ved udgivelsen af “dad.” kom he is tall. i artist spotlight på den amerikanske blog Indie Rock Café.

Dato: lør 16 okt
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 145,-
Køb billet
Old News
tors 2 sep
Dør 19:00
Show 20:00
165 DKK
Søn
fre 3 sep
Dør 20:00
Show 21:00
135 DKK
Killing // Lipid // Demolizer
lør 4 sep
Dør 19:00
Show 20:00
135 DKK
Musikbingo // Valentines Day Edition
tors 9 sep
Dør 18:00
Show 19:00
50 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej