Hexis // Support: Eyes // Rot Away

Er I klar til at udfordre det klassiske koncertformat, hvor bandet hører til på scenen og publikum på gulvet? Hexis indtager Richter med et Floor Show, og rykker således ned foran scenen og lader publikum komme helt tæt på. Det bliver en intens oplevelse, hvor vi kan forvente et brandvarmt band, der netop er hjemvendt fra en særdeles omfattende sommer- og efterårsturné med over 100 shows!

Hexis

Hexis er alt, hvad du kunne ønske dig fra et DIY-band: De er selvgjorte, selvlærte og forstår, at hvis man vil opnå noget, så skal man selv arbejde for det.

Med over 700 shows under bæltet, som tæller alt fra Færøerne til New Zealand og Cuba til Mongoliet, har disse gutter været indbegrebet af et hårdtarbejdende og hårdtslående band siden deres grundlæggelse i 2010.

Bandet kombinerer energien fra Hardcore med mørket og ondskaben fra Black Metal – samt det tunge og knusende fra Doom/Sludge. De er blevet rost for deres skelsættende udgivelser, men først og fremmest er de kendt som et band, der med deres intense live shows har udfordret publikum ved f.eks. højtstående festivaler som Roskilde Festival, Bloodstock, Roadburn og Ieper Fest.

ROT AWAY

ROT AWAY Spiller en blanding af old school metal og blackened hardcore. Bandet blev dannet på grundlaget af at slippe løs, hengive aggressionen fuldstændig og omfavne et no bullshit-no compromise tilgang til at skrive. Sammen tæller raparket talrige turnéer og albums med tidligere bands som Hexis, Northern Blues, Evra, Woes og Scarred by Beauty.

EYES

Med deres mix af metal og hardcore, vil de bringe en stor mængde energi og fart på aftenen. Bandet er blevet dannet af tidligere medlemmer fra HEXIS og af aktive medlemmer af LLNN og Telos.

Facebook event

Dato: lør 7 dec
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 110,-
Køb billet
De Efterladte
tors 24 okt
kl. 19:00
100 DKK
Caféscenen
Shy Shy Shy & Lola
lør 26 okt
kl. 20:00
150 DKK
JAM-Night
SPIL DANSK
man 28 okt
kl. 17:30
Gratis!
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej