Hexis // Support: Eyes // Rot Away // Regarding Ambiguity

Er I klar til at udfordre det klassiske koncertformat, hvor bandet hører til på scenen og publikum på gulvet? Hexis indtager Richter med et Floor Show, og rykker således ned foran scenen og lader publikum komme helt tæt på. Det bliver en intens oplevelse, hvor vi kan forvente et brandvarmt band, der netop er hjemvendt fra en særdeles omfattende sommer- og efterårsturné med over 100 shows!

Hexis

Hexis er alt, hvad du kunne ønske dig fra et DIY-band: De er selvgjorte, selvlærte og forstår, at hvis man vil opnå noget, så skal man selv arbejde for det.

Med over 700 shows under bæltet, som tæller alt fra Færøerne til New Zealand og Cuba til Mongoliet, har disse gutter været indbegrebet af et hårdtarbejdende og hårdtslående band siden deres grundlæggelse i 2010.

Bandet kombinerer energien fra Hardcore med mørket og ondskaben fra Black Metal – samt det tunge og knusende fra Doom/Sludge. De er blevet rost for deres skelsættende udgivelser, men først og fremmest er de kendt som et band, der med deres intense live shows har udfordret publikum ved f.eks. højtstående festivaler som Roskilde Festival, Bloodstock, Roadburn og Ieper Fest.

ROT AWAY

ROT AWAY Spiller en blanding af old school metal og blackened hardcore. Bandet blev dannet på grundlaget af at slippe løs, hengive aggressionen fuldstændig og omfavne et no bullshit-no compromise tilgang til at skrive. Sammen tæller raparket talrige turnéer og albums med tidligere bands som Hexis, Northern Blues, Evra, Woes og Scarred by Beauty.

EYES

Med deres mix af metal og hardcore, vil de bringe en stor mængde energi og fart på aftenen. Bandet er blevet dannet af tidligere medlemmer fra HEXIS og af aktive medlemmer af LLNN og Telos.

Regarding Ambiguity

Regarding Ambiguity er et københavnsbaseret band, hvis lyd er både voldsom og melodisk. I deres korte levetid har de indtil videre udgivet debuten ”Flayed” og en split med deres søsterband, Disillusionist. Tilbage i maj inviterede Closer Regarding Ambiguity med på deres første tour. Dette gav bandet muligheden or at spille den meget prestigefyldte ”Miss The Stars Fest”, som det eneste danske band nogensinde. Regarding Ambiguity har med sikkerhed bragt Danmark tilbage i ”the skramz game”.

Facebook event

Dato: lør 7 dec
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 110,-
Køb billet
Plus1-koncert: M.C. Hansen & Jacob Chano
man 19 jun
Dør 12:30
Show 13:00
170 DKK
Benjamin Koppel: Annas Sang Bogkoncert
fre 1 sep
Dør 19:00
Show 20:00
235 DKK
Med oplæsning af Iben Hjejle & livemusik
Red Warszawa
lør 2 sep
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Børn To Be Wild
søn 3 sep
Dør 11:00
Show 12:00
80 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej