Skyharbor (US) // Cold Night for Alligators

Til april bliver der rusket op i Richter og publikum til en prog-aften med fuld knald på. Det bliver tunge riffs, melodisk guitarspil og dragende soniske landskaber, når Skyharbor (US) og Cold Night For Alligators indtager Richter og giver den fuld smadder.

Skyharbor [US]

Atmosfærisk og progressiv metal fra USA/IND

Cold Night For Alligators

Cold Night For Alligators er en respekteret progressiv metalgruppe fra København, som imponerer med deres innovative take på teknisk metalcore. Kvintetten er bestemt ikke nybegyndere og har spillet en lang række shows i både ind- og udland, blandt andet Euroblast, UK Tech-Fest og selv det østlige Indien. At gruppen har styr på deres ting, beviser de også på det seneste album ”Fervor”, der ramte gaden i november til stor anmelderbegejstring.

”Fervor” er en videreudvikling af Cold Night For Alligators’ brutale og kompromisløse debutalbum ”Course of Events”, som blev hyldet for dets kant og originalitet. Nu, tre år senere, har drengene spyttet i næverne, og lagt mere fokus på sangskrivningen og på at udfolde et mere modent og emotionelt tag på progressiv metal, hvilket har resulteret i et teknisk enestående, udfordrende og ørehængende album.

Sprudlende fra den danske metalscene, med den velkendte nordiske noir, beriger Cold Night For Alligators scenen med en stil, som du måske kan genkende, men bestemt aldrig har oplevet på denne facon. Rent teknisk er der ikke en finger at sætte på bandets niveau, og deres eksplosive live-energi er kun med til at forstærke gruppens fremragende kompositioner. Med andre ord: glæd jer til at opleve Cold Night For Alligators live på Richter!

 

Facebook Event

Cold Night For Alligators

 

 

 

Dato: lør 13 apr
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 120,-
Køb billet
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej