Afrikansk aften: Faratuben (Mali/DK) // MARY JEAN (DK)

Denne aften skal vi på en rejse til varmere himmelstrøg og vi skal opleve, hvad der sker, når man tager det bedste fra to verdener og skaber en ny! Vi skal danse til dansk/malinesisk afropop med Faratuben og MARY JEAN står for svedig tribalpop.

Faratuben

Lige dele Mali og Danmark mødes i det bobo-spilledende orkester Faratuben. Faratuben opstod i 2016 i Malis hovedstad, Bamako, som følge af et udvekslingsforløb mellem de to lande. Faratuben er lyden af den afrikanske storbyfest, og lysten til at lade musikken tage over og give slip på dansegulvet. Ofte associeret med de mere snuskede sider af det lokale natteliv har bobo, eller bwa-musik som det også kaldes, i mange år været ildeset i det Malinesiske musikmiljø, men når først kroppen bevæger sig til de funky guitarriff, de groovy trommer og den løsslupne balafon er det ikke svært at forstå, hvorfor netop bobo-musikken disse år lægger soundtrack til flere og flere fester i ungdommens Mail.

MARY JEAN

Vokset ud af en stærk interesse for afrikanske musiktraditioner, kinesisk eksistensfilosofi og med nordens melankoli konstant svævende i baggrunden har MARY JEAN gennem de seneste år udviklet hendes helt egen lyd. Musik hun selv kalder tribalpop. Vestens synthesizere akkompagneres af ordene fra den oldgamle taoistiske tankegang, og blandes med afrikanske perkussion-elementer i et smukt balanceret og meditativt lydunivers.

Facebook Event

Faratuben

Mary Jean

Dato: lør 11 maj
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 90,-
Køb billet
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej